Hvem er vi?

Vi er fodboldnørder. Vi elsker fodbold, og det ved vi, at mange andre derude også gør. Med dette brætspil forsøger vi at nære den kærlighed til sporten, vi har brugt uendeligt mange timer på at spille, på at nørde foran skærmen og på at diskutere med vennerne.

Idéen til Pundit Games blev født i efteråret 2018, mens vi boede i New York. Her blev weekenderne brugt på at følge med i særligt engelsk fodbold, og i pauserne mellem kampene begyndte vi at udfordre hinanden i paratviden om fodboldspillere.

Pludselig gik et lys op for os; hvorfor er det her ikke et brætspil?

I virkeligheden har vi lavet dette spil til os selv - et spil som ironisk nok, ingen vil spille med os nu, fordi vi naturligvis har lavet alle spørgsmålene selv.

De 1000 spillere, som indgår i spillet, har vi nøje valgt for deres meritter, men også for de minder, de har givet os - store som små. Følelsen af nostalgi kan være kraftfuld, og det er gerne den følelse en aften i selskab med vores spil skal give jer.

Vi vil rigtig gerne i kontakt med jer derude, og I er velkomne til at kontakte os, hvis I har spørgsmål til spillet eller bare vil snakke fodbold!

Med venlig hilsen

Jonas Hagemann Jensen & Sajeev Shankar

Jonas & Sajeev - co-founders Pundit Games